Tiedote

Palvelemme poikkeustilanteen aikana

LVI-Gaten toiminta jatkuu myös Suomelle harvinaisessa Covid-19 viruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa. Liikkuminen on tällä hetkellä rajattua koko maassa ja yleisten ohjeistuksien mukaisesti myös me olemme sopeutuneet COVID-19 viruksen aiheuttamaan tilanteeseen.

Haluamme tiedottaa, että toimitukset jatkuvat normaalisti ilman viiveitä ja myynnin numero palvelee arkisin 08-16.00 ja verkkokauppa ympäri vuorokauden 24/7.

Jos sinulla ei ole verkkokauppatunnuksia, saat ne auki viimeistään seuraavalle arkipäivälle täältä. Jos tilanne vaatii kiireellisempää menettelyä, saat tunnukset auki soittamalla myynnin numeroon 020 740 4240.

Toimituksissa lähetys voidaan jättää halutessasi oven taakse ilman kuittausta tai voit valita toimituksen, jossa jakoajankohta on valittavissa. Voit tilata tuotteet myös Postin Smartpost-yksiköihin.

Myynti: 020 740 4240 arkisin 08-16.00
Tilaaminen: verkkokauppa auki 24/7
Toimitukset: normaalisti seuraavalle arkipäivälle ilman viiveitä

Jos sinulla herää kysymyksiä tai tarvitset apua, olethan yhteydessä välittömästi soittamalla myynnin numeroon tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lvi-gate.fi.