HUOLTOLAUKUT

Asentajan apuna

Huoltolaukuissa kuljetat niin huoltokeikoille, kuin pieniin työmaakohteisiin mukanasi riittävän määrän liittimiä, eikä yksittäisen liittimien puuttuminen pääse katkaisemaan työtäsi. Huoltolaukkujen sisällöt on koottu menevimmistä tuotteista, joten mukanasi kulkee aina yleisimmät asennusosat.

Huoltolaukut toimitetaan aina käyttövalmiina: 20-pehmustettua lokerikkoa täytetään käyttövalmiiksi varastolla ennen lähetystä. Huoltolaukusta löytyvät tarrat ja sisäosasta löytyvä tuotekartta pitää tuotteet järjestyksessä ja helpottaa puutteiden paikantamisessa.

Pyydä tarjous  
  • 19 Sisältövaihtoehtoa. Tuotesisällöt ovat turvallisilta ja tunnetuilta merkeiltä.
  • 20 pehmustettua lokerikkoa ja sisällön tilavuus takaavat tarvittavan määrän osia kohteeseen kuin kohteeseen.
  • Laukku on Sveitsiläistä tekoa, joka kestää käytössä kymmeniä vuosia.
  • Liikkuvaan asennustyöhön, päivystyskeikoille tai auton peruskalustoon. Osat pysyvät puhtaina ja seuraat helposti niiden menekkiä.
4 SYYTÄ VALITA HUOLTOLAUKKU

1.

Liittimet pysyvät järjestyksessä ja puhtaina

Laukun sisältö on valmistettu pehmeästä EPP-muovista, materiaalista joka on tunnettu kestävyydestään. EPP-muovin lisäetuna on sen pehmeys. Asennusosat pysyvät naarmuitta omissa lokeroissaan.

2.

Sisältö miettitty valmiiksi

Huoltolaukkujen sisällöt on koottu menevimmistä tuotteista, joten mukanasi kulkee aina yleisimmät osat. Lisäksi, puristusliitinlaukujen mukana on muutama erikoisempi osa, jotka pelastavat yllättävän tarpeen sattuessa.

3.

Laukku heti käyttövalmiina

Jokainen laukku toimitetaan aina valmiiksi täytettynä. Näin vastaanottajan ei tarvitse käyttää aikaa laukun täyttöön, kuin vasta lisätilausvaihessa.

4.

Hyvä apu siirtymiin

Autolta asennuskohteeseen ja takaisin- huoltolaukussa saat vietyä kaikki tarvittavat asennusosat ja puristusliittimet ilman kolmatta kättä.

Helppo

Helppo

Sisältö on nopea tarkistaa

Selkeä

Selkeä

Sisältökartta auttaa pitämään tuotteet järjestyksessä

Järjestelmällinen

Järjestelmällinen

Pieni tila säilöö jopa yli 20 eri osaa

Pyydä tarjous

Saat tarjouksen viimeistään seuraavana arkipäivänä sähköpostiisi tarjouksen haluamistasi huoltolaukuista.


Huoltolaukku teline