HUOLTOLAUKUT

Liikkuva Säilytysjärjestelmä Päivittäisiin Asennuksiin

Huoltolaukku on monipuolinen, kestävä ja tilava liikkuva säilytysratkaisu, joka on suunniteltu LVI-ammattilaisen tarpeisiin.Kaikki tarvittava on käden ulottuvilla ja työ sujuu tehokkaammin. Näin voit keskittyä olennaiseen – laadukkaan työn tekemiseen.

KOODILLA "24HUOLTOLAUKKU" Kampanjassa kaikki huoltolaukut -10%, sekä neljän laukun ostajille huoltolaukkuteline puoleen hintaan. Kannakointi huoltolaukku erikoistarjouksessa vain 299€! Kampanja voimassa 3.3.2024 asti.

  • 20 pehmustettua lokerikkoa
  • Leveys 63 cm, korkeus 46 cm, syvyys 15 cm
  • Paino 4,23 kg tyhjänä
  • Vetävyys yli 900 puolen tuuman kaksoisnippaa

Valikoima

Huoltolaukuista löytyy 19 huolellisesti valikoitua vaihtoehtoa, jotka kattavat laajasti erilaiset asennustarpeet, kierreosista kannakointiin.
Kaikki laukut -10% koodilla "24HUOLTOLAUKKU".

Huoltolaukku teline autoon

Tilava & käytännöllinen

Laukun tilavuus on sen ehdoton vahvuus: laukkuun mahtuu vaivatta 903 puolen tuuman kaksoisnippaa! Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan LVI-alan ammattilaisille, jotka tarvitsevat mukanaan kattavan valikoiman osia.

Huoltolaukku kestää traktorin painon

Kestävä & luotettava

Huoltolaukku on suunniteltu kestämään Pohjolan haastavia olosuhteita. Sveitsissä valmistettu laukku kestää kovemmatkin iskut, mutta painaa vain noin 4 kiloa. Huoltolaukussa osat pysyvät suojassa, eikä likaiset tai vaurioituneet osat aiheutta ongelmia asennuksissa.

Huoltolaukkua kannetaan

Monipuolinen & tehokas

Huoltolaukun käyttö vähentää keskeytyksiä asennustyössä yksittäisen osan puuttumisen vuoksi. Ajan myötä huoltolaukun käyttäjä usein hienosäätää laukun sisällön omaan käyttöön sopivaksi, jokapäiväiseksi työvälineeksi tehokkaaseen asennustyöhön.

Pyydä tarjous

Saat tarjouksen viimeistään seuraavana arkipäivänä sähköpostiisi tarjouksen haluamistasi huoltolaukuista.