LVI-Gaten toiminta perustuu


Siihen mitä teemme - ja miten me sen toteutamme.

LVI-Gate Oy on LVI-alan yrityksiä palveleva ja kehittyvä liitintekniikkaan erikoistunut yhtiö ja tehtävämme on tehdä LVI-alan ammattilaisen työstä luotettavaa ja helppoa. Sen vuoksi ammattitaitomme takeena on päätös keskittyä tiettyihin tuotelinjoihin ja tapoihin toimia, näin pystymme takaamaan asiakkaillemme korkealaatuista palvelua.

Paras laadun mittari ja käyntikorttimme on tyytyväiset asiakkaamme, josta hyvänä osoituksena on asiakkaidemme kanssa yhteistyössä luotu GateSystem -palvelukonsepti. Gate System- konseptin tarkoituksena on minimoida asiakkaiden tuotehävikki, asentajien ylimääräiset ajokilometrit ja ennen kaikkea kannustaa suunnitelmalliseen varastonhallintaan, jolloin pienet, kiireelliset toimitukset eivät logistiikallaan kuormita ympäristöä, tukien samalla asiakkaan kustannustehokasta toimintaa.

Laatulupaus

Laatulupaus

Miksi myydä kahta samaa tuotetta, jos tarvitaan vain yksi? Jokaisella tuotteella on vain yksi eurooppalainen valmistaja, jonka olemme valinneet henkilökohtaisesti vuosien tuomalla LVI-alan kokemuksella.

Toimituslupaus

Toimituslupaus

Oikeat tuotteet oikeaan paikkaan - 98,7% toimitusvarmuus takaa varmat toimitukset ja tuotteiden saatavuuden jo seuraavalle arkipäivälle sovittuun paikkaan.

Hintalupaus

Hintalupaus

Tilaat keneltä tahansa, mistä tahansa, saat aina saman tuotteen, samaan hintaan. Vakautta hinnoitteluun tuo myös päätöksemme olla pumppaamatta hintojasi ylös-alas.

GateSystemlupaus

GateSystem-lupaus

Lupaus tehdä yhdessä paremmin. Viemme ja kehitämme alaa eteenpäin yhdessä asiakkaidemme kanssa, jotta LVI-työ on mahdollisemman mukavaa ja vaivatonta.

GateSystem syntytarina

Kello on 6:42 keskiviikkoisena aamuna. Aamuaurinko hiljaa noustessaan saa aamuisen usvan väistymään tieltään. Asennusliikkeen pakettiauton valot heijastelevat edessä olevan työmaaportin pieliä. Asentaja ruuvaa rattia, tasapainotellen mokkakuppia kädessään. Edessä on linjanvetoa kellarikerrokseen. Mieltä lämmittää uusi konepaketin kyljessä tullut jenkkakone. Saadaan vähän räimettä kellariin.

Aamu lähtee hyvin käyntiin, putket suorastaan lentävät kannakkeille herjojen kanssa samaa tahtia. Työmaa tuntuu suorastaan valmistuvan käsiin. Yhtäkkiä kuin leikaten asentajan manaaminen katkaisee radiossa mylvivän kestohitin. Toimituksesta puuttuu kriittiset osat, jotta linjanveto voisi jatkua. Alkaa laatikkoläjän koplaaminen. Tyhjät laatikot lentelevät ja muovipussimeren kauhomisessa saattaisi jopa Kolehmaisen Mikko jäädä kakkoseksi.

Puhelin kouraan ja soitto työnjohdolle. Puhelimen riipivä pirinä katkaisee työnjohtajan ajatukset kesken urakkalaskennan. "Missä osat?", kuuluu asentajan närkästynyt kysymys. Alkaa vimmattu selvittäminen, puhelimet soi ja kello käy. On arvontalaulun aika! Jospa puuttuvat tuotteet löytyisi omalta varastolta? Hetken päästä asentajan taskussa soi Tango Delirium.

Alkaa vimmattu selvittäminen, puhelimet soi ja kello käy.
On arvontalaulun aika!

"Eihän niitä mistään löytynyt! Lähden tästä noutamaan osia, olen vähän ajan päästä siellä." Siirrettyään urakkalaskennan telakalle, työnjohtajan henkilömallin kulkuneuvo syöksähtää asennusliikkeen pihasta kohti osia. Jonkun ajan kuluttua työmaan pihaan saapuu työnjohtajan auto putki punaisena hehkuen. Peräkontista paljastuu laatikko pitäen sisällään puuttuvat osat, työt pääsevät jatkumaan.

Ihmisten touhutessa, virheitä ja ennalta-arvaamattomia tilanteita ilmaantuu. Näin muutaman euron osasta tuleekin äkkiä muutaman sadan euron osa. Tämän kaltaisten haasteiden innoittamana aloimme kehittää ajatusta, jossa tavarat olisivatkin paremmin hallittavissa. Vuosien mittaan, monien tehtyjen virheiden ja muutosten kautta syntyi kokonaisvaltainen Gate System -palvelu.Keskitymme kumppanuuteen, emme kilpailuun. Olemme yrityksessä kaikki vahvan Gate-palvelubrändin lähettiläitä ja tuomme henkilökohtaisen, asiantuntevan palvelun osaksi yrityksesi toimintaa."LVI-Gate tarjoaa tukkuliikkeen palveluita perinteisestä tyylistä hienommin."

Putkityö Niemelän toimitusjohtaja Jere Niemelä käy videolla läpi keskeisimmät pointit, miksi LVI-Gate on valikoitunut tavarantoimittajaksi.

Katso video ja tutustu LVI-Gaten palveluihin.


LVI-Gate on mukana sitoumus 2050-hankkeessa

Suomessa uudis- ja korjausrakentamisessa rakennusjätteiden hyödyntämisaste on eurooppalaisessa vertailussa alhainen. Lisäksi uudisrakentamisen painopisteen liikkuessa kohti korjausrakentamista jätemäärien on ennustettu kasvavan. Koska potentiaalia ja tehtävää riittää, LVI-Gate on sitoutunut edistämään kierrätysajattelua ja haluaa toimenpiteillään keskittyä jätteen synnyn vähentämiseen.

Keskitymme tuotteiden elinkaariajatteluun kertakäyttökulttuurin sijaan. Tuemme asiakkaidemme menestystä sekä heidän jättämää hiilijalanjälkeä laadukkailla vain Euroopassa valmistetuilla tuotteilla.

2050-hanke

Logistisesta näkökulmasta katsottuna suosimme asiakastoimituksissa ensisijaisesti uudelleen hyödyksi valmistajien pakkauslaatikot sekä muut pakkaukset. Käytämme kotimaan ja ulkomaan toimituksissa ISO-sertifioituja kuljetusliikkeitä, jonka ansiosta jakelusta aiheutuneet ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pienet.