LVI-GATEN TOIMINTA PERUSTUU ASENTEESEEN

 

Siihen mitä teemme - ja miten sen toteutamme

Meille myyntipuheet ovat asiakaslupauksia - mitä lupaamme, sen myös pidämme. LVI-Gatelle asiakaskokemus ei ole kärki, vaan lopputulos.

Tätä palvelua et saa mistään muualta

Paras laadun mittari ja käyntikorttimme on tyytyväiset asiakkaamme, josta hyvänä osoituksena on asiakkaidemme kanssa yhteistyössä luotu Gate System -palvelukonsepti. Yhteistyössä kanssamme sinun ei tarvitse sohia ympäriinsä, sillä hela hoito on yhden puhelinsoiton päässä.

Ammattitaitomme takeena on päätös keskittyä tiettyihin tuotelinjoihin ja tapoihin toimia, näin ollen pystymme takaamaan asiakkaillemme korkealaatuista palvelua. Hoidamme tavarantoimituksen lisäksi tavaroiden hallinnan työmaalla ja asiakkaan tiloissa. RACK- ja MODUL- tavaranhallintaratkaisumme ovat paras tapa pitää tarvittavat tuotteet saatavilla ja yhdessä paikassa. Näin ollen uskallamme väittää, että meiltä saat tuotteiden mukana palvelun, jota et saa mistään muualta.

Ei se niin perinteinen tukkuliike

Toiminnan kulmakivet

Laatulupaus

Miksi myydä kahta samaa tuotetta, jos tarvitaan vain yksi? Jokaisella tuotteella on vain yksi valmistaja, jonka olemme valinneet henkilökohtaisesti vuosien tuomalla LVI-alan kokemuksella.

Toimituslupaus

Oikeat tuotteet oikeaan paikkaan - 98,7% Toimitusvarmuus takaa varmat toimitukset ja tuotteiden saatavuuden jo seuraavalle arkipäivälle sovittuun paikkaan.

Hintalupaus

Tuotteillamme on aina sama hinta. Tilaat keneltä tahansa, mistä tahansa, saat aina saman tuotteen, samaan hintaan. Vakautta hinnoitteluun tuo myös päätöksemme olla pumppaamatta ohjehintoja ylös-alas.

Sitoumus2050

Suomessa uudis- ja korjausrakentamisessa rakennusjätteiden hyödyntämisaste on eurooppalaisessa vertailussa alhainen. Lisäksi, uudisrakentamisen painopisteen liikkuessa kohti korjausrakentamista jätemäärien on ennustettu kasvavan. Vuoteen 2020 mennessä EU:n jätedirektiivi edellyttääkin, että 70% rakennus- ja purkujätteistä kierrätetään materiaalina. Koska potentiaalia ja tehtävää riittää, LVI-Gate on sitoutunut edistämään kierrätysajattelua ja haluaa toimenpiteillään keskittyä jätteen synnyn vähentämiseen.

Logistisesta näkökulmasta katsottuna suosimme asiakastoimituksissa ensisijaisesti uudelleen hyödyksi valmistajien pakkauslaatikot sekä muut pakkaukset. Käytämme kotimaan ja ulkomaan toimituksissa ISO-sertifioituja kuljetusliikkeitä, jonka ansiosta jakelusta aiheutuneet ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pienet.

Keskitymme tuotteiden elinkaariajatteluun kertakäyttökulttuurin sijaan. Tuemme asiakkaidemme menestystä sekä heidän jättämää hiilijalanjälkeä laadukkailla vain Euroopassa valmistetuilla tuotteilla. Gate System-logististen palveluiden tarkoituksena on minimoida asiakkaiden tuotehävikki, asentajien ylimääräiset ajokilometrit ja ennen kaikkea kannustaa asiakkaita suunnitelmalliseen varastonhallintaan, jolloin pienet, kiireelliset toimitukset eivät logistiikallaan kuormita ympäristöä, tukien samalla asiakkaan kustannustehokasta toimintaa. GateSystem-logistiikkapalvelut on merkitty omalla Luonnollisesti paras-logolla.

Sitoumus2050- hankkeeseen pääset tutustumaan tästä.
Sitoumus

LVI-Gate on mukana sitoumus 2050-hankkeessa

Koska toimitiloissa- ja muissa työmaakohteissa asennustarvikkeiden pakkauksista syntyy paljon muovijätettä, tarjoamme GateSystem MODUL-palveluiden ostaneille ekologisesti tuotetut puuvillakassit muovijätteenkierrätystä varten. Tämä toimenpide tähtää ensisijaisesti luontoa kunnioittavaan päätöksentekoon ja rohkaisten ja kannustaen asiakkaitamme muovinkierrätykseen työmaakohteissa ja toimitiloissa.

LVI-Gaten sitoumuksen voit lukea tästä.

MERIKARVIAN LVI-TUOTE MERISER RUB VIEGA