Tervetuloa yritysasiakkaaksi!

LVI-Gate on palveleva tukkuliike ja luotettava kumppani LVI alan yrityksille. Verkkokaupassamme on kattava valikoima laatuvarmoja tuotteita ja asennustarvikkeita Euroopasta. Verkkokauppamme on todella helppokäyttöinen, jossa ostoskorin täyttäminen on LVI-alan nopeinta!

Täyttämällä lomakkeen tiedot käsittelemme tilinavauksen ja olemme yhteydessä puhelimitse tilinavaamiseksi. Tilinavauksen yhteydessä haemme yrityksen tiedot Suomen Asiakastieto palvelusta, josta tarkistamme yrityksen perustiedot sekä luotto- ja maksutapatiedot. Verkkokaupastamme tehdyille ostoille maksutapana on aina lasku, verkkomaksaminen ei ole mahdollinen.

Täyttämällä lomakkeen saat sähköpostilla tunnukset verkkokauppaan ja luotollisen tilin käyttöösi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tunnuksilla kirjautumalla voit:

  • Katsella tuotekohtaisia hintoja ja saldoja
  • Tilata tuotteita haluamaasi osoitteeseen
  • Seurata ostohistoriaa
  • Ladata OVT-hinnastot

Ennen verkkokauppatunnuksien lähettämistä olemme puhelimitse yhteydessä tilinavaukseen liittyvissä asioissa, varmistaaksemme parhaan mahdollisen alun asiakkuudellesi. Vaihtoehtoisesti voit tehdä verkkokaupassamme tarjouspyynnön ilman kirjautumista lisäämällä tuotteet tarjouskoriin. Lähetämme tarjouskorin tuotteista tarjouksen sähköpostilla antamaasi osoitteeseen. Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä puhelimitse.


Luo tili