Modul hyllyjärjestelmä

GateSystem Modul hyllyjärjestelmä lisää aikaa ja poistaa stressiä.

modul

GateSystem Modul

Putkiliittimiä ja asennustarvikkeita menee putkitöissä määrällisesti eniten, yksikköhinnaltaan ne ovat asennettavista tuotteista edullisimpia. Suuresta liitinmäärästä johtuen, liittimien hankinta ja hallinta vaikuttaa olennaisesti yksittäisen liittimen lopulliseen yksikköhintaan. Moduulimme on tehokas tapa pitää tarvittavat tuotteet helposti saatavilla ja yhdessä paikkaa, näin liittiminen lopullinen yksikköhinta pysyy mahdollisimman lähellä hankintahintaa.

  •    Työmaapalautukset helposti uudelleen hyllytettävissä
  •     Varasto pysyy siistinä ja järjestyksessä
  •   Aikaa ei kulu arvailuun ja etsimiseen
  •    Tuotteisiin sidottu raha heti käytettävissä

Helposti muokattavissa

Hyllyjärjestelmämme on sovitettavissa nykyiseen varastoosi, tällöin nykyiset tavarat siirretään moduuleihin ja jatketaan siitä. Ne soveltuvat myös hyvin valikoiman laajentamiseen tai lähtökohdaksi uudelle varastolle.

Selkeät merkinnät

Modulin hyllyt ovat ritilähyllyjä, joten näet heti mitä hyllyssä on. Moduleissa on EAN-koodilla varustetut hyllylaput, joten tuotteet on helppo pitää omilla paikoillaan.

Valmiit moduulit

Modul valikoimamme pitää sisällään valmiita hyllyjä tuoteryhmittäin. Hyllyihin on valikoitunut menevimmät tuotteet, joten näiden ympärille omaa valikoimaa on helppo lähteä laajentamaan valikoimamme muihin tuotteisiin.
Jätä yhteydenottopyyntö

Testatusti toimiva konsepti.

Modul hyllyjärjestelmämme pohjautuu pitkään kokemukseemme toteuttaa hyllytys, joten emme edellytä asiakkaalta kuukautta pidempää sitoutumista. Jokaisella GateSystem Modul -asiakkaalla on oma vastuumyyjänsä, jonka kanssa hoidetaan tilaamisen ja toimituksiin liittyvät käytännöt. Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.