Rack projektitoimitus

Liitin puuttuu, työmaa seisoo ja taas on edessä kesken päivän matka tukkuun. Siivousta vaille valmista, mutta kasa liittimiä lojuu missä sattuu. Tuttua?

Yhteistyössä asentajien kanssa suunniteltu Rack Projektitoimitus on luotu helpottamaan näitä haasteita. Puristusliittimet, -koneet ja muut asennustarvikkeet löytyvät työmaalta oikeasta paikasta oikeaan aikaan. Projektitoimitus koostuu projektille tilattavista tuotteista, sekä niille vuokralle toimitettavasta Rack varastointiyksiköstä.

RACK500

RACK 500 29€/KK

Rack-perheen pikkuveli, joka liikkuu helposti mukana kohteeseen kuin kohteeseen.

  • Mitat (K x L x S): 98 x 68 x 80 cm
  • 10 vetolaatikkoa
  • Laatikoiden vetoisuus 200 L
RACK500

RACK 600 39€/KK

Rack 600 -varastointiyksikkö on kompakti ratkaisu esimerkiksi rivitalokohteeseen.

  • Mitat (K x L x S): 108 x 68 x 80cm
  • 10 vetolaatikkoa
  • Laatikoiden vetoisuus 236 L
RACK500

RACK 1000 49€/KK

Hyvä vaihtoehto kerrostalokohteisiin. Mahtuu hissiin ja on helppo lukita työpäivän päätteeksi.

  • Mitat (K x L x S): 180 x 70 x 78 cm
  • 20 vetolaatikkoa
  • Laatikoiden vetoisuus 435 L
Kohteiden läpivienti on tehostunut, kun rack kulkee asentajien mukana kerrostalokohteissa. Nyt kaikki tarvittavat osat ovat valmiiksi kohteessa.

Ratkaisu jokaiseen kohteeseen

Helpompaa tavaranhallintaa, vähemmän hävikkiä ja enemmän aikaa.

Ratkaisumme sisältää kolme erikokoista Rack-varastointiyksikköä, jotka on suunniteltu palvelemaan kaikenkokoisia työmaita, joissa asennetaan puristusliittimiä. Jokainen Rack kulkee pyörien päällä, joten varastointiyksikön liikuttaminen on helppoa esimerkiksi kerrostalotyömaalla.

Ei enää tarpeettomia matkoja tukkuun kesken päivän tai hukassa olevia liittimiä – Rack Projektitoimitus pitää huolen, että tarvitsemasi tarvikkeet ovat aina käsillä.

Gate Rack600
Gate Rack500

Miten projektitoimitus toimii?

1

Tilaamasi tuotteet toimitetaan työmaalle valitsemassasi rackissä. Työmaan päätyttyä noudamme rackin pois kohteesta tai hoidamme lähetyksen seuraavalle työmaalle.

2

Selkeästi merkityissä vetolaatikoissa osat pysyvät järjestyksessä ja menekki on helppo arvioida.

3

Saat täydennykset suoraan työmaalle seuraavaksi työpäiväksi. Toimitamme tarvittaessa rackin mukana työmaalle lainakoneet ja –leuat.

Jätä tarjouspyyntö

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voit myös ladata listan seuraavaan projektiin tarvitsemistasi osista suoraan lomakkeeseen. Tarjouspyyntö on maksuton eikä sido sinua mihinkään.