Voimassa 01.04.2020 alkaen

Verkkokauppa

LVI-Gate Oy (y-tunnus 1936410-3) myy tuotteita yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat ovat arvolisäverottomia (alv. 0%). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Ostoksia ei ole mahdollista maksaa verkkokaupassa, vaan ne laskutetaan normaaleina laskuina, kuten muita tilauskanavia käytettäessä.

Palautusten ja peruutusten käsittely

Palautusten ja peruutusten osalta ole yhteydessä omaan vastuumyyjääsi.

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut määräytyvät normaalien maksu- ja toimitusehtojesi mukaisesti.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-2 päivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vastuumyyjällesi. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio vastuumyyjällesi.