Projektitoimitus

Projektin sisältäessä suuren määrän liittimiä ja liitoksia, projektin läpiviennin kannalta on tärkeää ettei yksittäisten liittimien puuttuminen katkaise työntekoa. Työmaalla varastoitavien liittimien määrän kasvattaminen tästä syystä aiheuttaa vastaavasti isoja työmaapalautuksia, jotka syövät projektin kannattavuutta. Oman lisätyönsä projektille tuo varastoinnin järjestäminen siten, että liittimet ovat järkevästi hallittavissa ja saatavilla.
Tuttuja haasteita?

GateSystem projektitoimitus on enemmän kuin liitintoimitus.

GateRack

Tilaamasi tuotteet pakataan pahvilaatikkojen sijaan GateRackiin tai MiniRackiin. Saat siis tilaamasi tuotteet työmaalle varastointiyksikössä.

Rackit

Rack -yksiköt ovat suunniteltu puristusliittimien säilyttämiseen. Ne soveltuvat jokaiselle työmaalle missä puristusliittimiä asennetaan.

SelkeätMerkinnät

Selkeästi merkattujen vetolaatikoiden takaa löytyy jokaiselle tuotteelle oma paikkansa, joten liitinmenekkiä on helppo ennakoida.

sq-sample14

Olemme erikoistuneet puristusliittimien toimittajana, joten saat kattavasta valikoimastamme täydennykset työmaalle seuraavaksi työpäiväksi.

Racktoimitus

Toimitus on aina projektikohtainen, joten se soveltuu hyvin myös yksittäiselle projektille. Työmaan päätyttyä noudamme Rackin pois kohteesta.

Lainakoneet

Toimitamme tarvittaessa Rackin mukana työmaalle lainakoneet ja –leuat. Näin käytettävissä on aina oikeanlaiset työkalut ja riittävä määrä työkaluja.Kolme ammattivinkkiä LVI-urakoitsijoille

Jätä yhteydenottopyyntö

Yksinkertainen ja läpinäkyvä hinnoittelu.

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.