Putket ja osat
joka lähtöön

Saneeraukseen

Ammattilaiselta ammattilaiselle

Ei ole väliä, oletko aloitteleva ammattilainen vai vanhan liiton konkari, meiltä saat apua teknisiin kysymyksiin, tuotevalintoihin tai tarjouspyyntöihin. Verkkosivuilta löydät konkreettisia pika-apuja, oli kyse sitten komposiitin massalaskurista tai putkikokojen muuntotaulukosta.

Verkkokauppa toimittaa lähes kaikki paketit alle 24 h tilauksesta kaikkialle Suomeen, tukkuliikkeen kivijalka palvelee LVI-yrittäjiä Jyväskylässä ja aluepäällikkömme muualla Suomessa. Katso yhteystiedot tästä.

Mitä meiltä saa?

Valikoimista löytyy monipuoliset Viega asennusjärjestelmät, kun kohteena on juomavesi, lämmitysasennus, kaukolämpö, kaasu/ öljy, aurinkolämpö, teollisuus, paineilma, jäähdytys, sprinkleri ja laivanrakennus.

Lisäksi löydät laajan valikoiman asennusjärjestelmiä tukevia tuotteita, sekä Meriserin valmistamat muovituotteet: HT-osat ja kiinteistöviemäriputket. Haluamme varmistaa laadukkailla tuotteilla, että asiakkaanamme voit suunnata iloisin mielin kohti seuraavaa asennusta ja olla parhaimmillasi vuoden jokaisena työpäivänä.


Jätä tarjouspyyntö

Etsitkö tuotteille projektikohtaista toimittajaa tai yhteistyökumppania pidemmälle aikajanalle? Autamme sinua mielellämme.

  • Jätä tarjouspyyntö täyttämällä yhteystiedot
  • Liitä tarvikelista tai massatiedosto. Vaihtoehtoisesti voit kirjoitaa tarvitsemasi tuotteet viestikenttään.
  • Saat tarjouksen viimeistään seuraavana arkipäivänä

Toimitusaika

TOIMITUKSET
24 H:N SISÄLLÄ

Toimitusvarmuus

TOIMITUSVARMUUS 98,7%

Vastuullinen valikoima

ALAN VASTUULLISIN
VALIKOIMA TUOTTEITA