Mietityttääkö
teollisuuden
isot linjat?

Teollisuuteen

Suuret linjat suuret riskit

Suurissa linjoissa piilee suuret vuotoriskit. Suosittelemme turvallisten liitosten tekemiseen Viegan V-profiilin XL-metallijärjestelmiä, joista löytyy SC-contur vuodonilmaisin, ohjaushylsy, mittatarkkuus ja asennusystävällisyys.

Teollisuusalan putkitöihin löydät verkkokaupasta Viega metallijärjestelmien XL-puristusliitinvalikoiman 64 -108 mm. Materiaalivaihtoehtoina ovat kupari, sinkitty ja INOX.

Stop tulitöille!

Tarvitsetko tulityövapaan liitoksen mustaan teräsputkeen? Viega Megapress järjestelmä on tarkoitettu lämmitys-, sprinkleri- ja jäähdytyslaitteistoihin, sekä teollisuuden sovelluksiin yhdessä standardien DIN EN 10255 ja DIN EN 10220 mukaisten teräsputkien kanssa.

Järjestelmä takaa nopean ja ja yksinkertaisen puristustekniikan kaikkine etuineen. Ei hitsaamista, eikä sen vuoksi palovaaraa, joka on erittäin tärkeää korjaustöitä tehdessä. Tulityövapaan liitoksen saat tehtyä Viega Megapress XL-järjestelmällä kokoluokassa 2 ½ - 4”.

Tervetuloa yritysasiakkaaksi!

Jos olet LVI-urakoitsija, talotekniikkaan erikoistunut yrittäjä/yritys tai teollisuuden kunnossapidosta huolehtiva taho, niin toivotamme sinut tervetulleeksi asiakkaaksemme!

Luo tili tästä saat verkkokauppatunnukset ja luotollisen tilin auki viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Viega Press booster

Löytyykö puristuskone ja leuat?

Kaikkia ei kannata ostaa omaksi. Saat meiltä V-profiilin ison puristuskoneen, leuat, pihdit ja tarvittaessa myös boosterin lainaan. Soita myynnin numeroon 020 740 4240