Viemäriputket
tiiviisti
paikoillaan

Viemäröintiratkaisut

Viemäriputkien monet mahdollisuudet

Asentaako yrityksesi kiinteistöviemäröintejä? Meiltä saat laadukkaat Meriserin HT-osat, kiinteistöviemäriputket ja lattiakaivot saneerauskohteeseen ja uudisrakentamiseen. Meriser tunnetaan Suomessa hyvin eikä suotta, sillä onhan kyseessä 100 % kotimainen ja täysin yksityisomisteinen yritys.

Parhaat ratkaisut kiinteistöviemäröinteihin

Suomessa laadukkaasta muovista valmistetuilla MERIKA HT-PP-osilla ja PP-putkilla saat toimivan kiinteistöviemärijärjestelmän jokaiseen kotiin, toimitilaan ja teollisuushalliin. Helppo asennettavuus yhdistettynä siroon muotokieleen varmistaa antoisat työkohteet ulko- ja sisätiloissa. Tutustu HT-PP osa- ja PP Putkivalikoimaan.

Yhteistyökumppaniksi?

Oli projektina saneerauskohde tai uudisrakentaminen missä päin tahansa Suomea, toimitamme halutessasi laadukkaat MERIKA viemärituotteet suoraan työmaalle. Pakettitoimituksissa normaali toimitusaika on 24 h tilauksesta. Putkitoimituksiin on hyvä varata 2 arkipäivää.

Viemäröintisuunnitelma

Tilaa hinnasto

Saat kustomoidun hinnaston HT-PP osista ja PP-putkista sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tilaa hinnasto jättämällä yhteystietosi. Hinnasto vain yritysasiakkaille.