SMARTPRESS KOMPOSIITTI

Luja kuin metalli

SMARTPRESS -puristusliitosjärjestelmä mahdollistaa nopean työstön ja minimaalisten painehäviöiden yhdistelmän avulla varman käyttövesi- ja ja lämmitysjärjestelmien asennuksen.

Järjestelmän liittimet kokoluokassa 16-63 mm on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Periksiantamaton materiaali yhdistettynä virtausoptimoituun profiiliin kestää poikkeuksellisesti sekä mekaanista, että kemiallista rasitusta.

Verkkokauppaan
Smartpress kierreosa

SMARTPRESS KIERREOSAT

  • Valmistettu punametallista
  • Sinkkikadon kestävä ja korroosiota hylkivä materiaali
  • Talotekninen kestävyys huippuluokkaa
  • Lyijytön
  • Rajaton yhdisteltävyys
KATKAISE, LIITÄ, PURISTA.
EI kalibrointia — 30% nopeampi liitos.

O-renkaaton liitin

Suurten painehäviöiden ja ylisuuren liitinmitoituksen ehkäisemiseksi Viega Smartpress-järjestelmässä ei ole lainkaan tiivisteitä. Täysin O-renkaaton järjestelmä tekee asentamisesta turvallista.

Näin tilanteita, missä tiiviste vaurioituu vahingossa, tai altistuu lialle ei pääse syntymään. Kustannustehokkaasta järjestelmästä syntyy selkeä etu asennuksessa.

Soveltuvuus

Käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmät

Tyyppihyväksyntä

STF

Valmistus

Viega GmbH & Co.
Saksa

Sopivan taipuisa putki

SMARTPRESS -monikerrosputki on miellyttävä  taivuttaa ja samanaikaisesti jämäkkä paikoillaan. Putken taivutussäde on vain kaksi kertaa putken ulkohalkaisija, näin ollen putken tekninen plastisuus on edukseen varsinkin ahtaissa paikoissa.

Päittäin hitsattu alumiinikerros toimii diffuusiosulkuna estäen hapen pääsyn putken seinämän läpi aineeseen. Smartpress -putki on 100% happitiivis.

2X

Taivutussäde vain kaksi kertaa halkaisija

16-63

Kokoluokka 16-63

O2

100%

Täysin happitiivis

100% varmuutta.
Puristamaton liitos vuotaa aina.

SC-Contur vuodonilmaisin

SC-Contur Viegan kehittämä puristusliittimen turvaominaisuus. Se on vuodonilmaisin, jonka avulla puristamatta jääneet liitokset havaitaan heti painekokeessa, eikä rakennukseen jää piileviä vuotoriskejä.

Vuodonilmaisin sijaitsee metallissa, joten se toimii aina yhtä luotettavasti olipa liittimen materiaali tai koko mikä tahansa. Se toimii aina yhtä varmasti laajalla painealueella. Viega SC-Contur on markkinoiden varmatoimisin vuodonilmaisin.

Painehäviö

Liittimien painehäviö on markkinoiden pienin — 23% tapauksista voit valita yhtä kokoa pienemmän putkikoon*.

Markkinoilla olevien liittimien muotoilussa ja sisähalkaisijoissa on tilavuuseroja.Tästä syystä painehäviöt ovat erisuuruisia, vaikka kyseessä olisi sama putken ulkohalkaisija.

*Laskelma perustuu 20-huoneiston linjasaneeraukseen.

Painehäviö

Kiinnostuitko?

Tilaa nyt ilmainen Smartpress esittelypaketti!

Paketti sisältää esitteen, mallit liittimestä ja putkesta, sekä moneen taipuvan Viegan kynän ja tarjouslaskentaan erittäin hyödyllisen komposiitin massalaskurin.

Komposiitin massalaskuri

Laskuri laskee puristusliittimien menekin antamasi metrimäärän mukaisesti, joten pystyt hyödyntämään massalaskuria tarjouksen tekemiseen. Laskuri huomioi laskelmassa käyrät, muhvit, t-yhteet ja nipat. Voit tilata laskurin myös erikseen.

Tilaamalla paketin tai laskurin liityt samalla postituslistallemme.

massalaskuri