UNIPAK PUTKIKITTI 65 G TUUBI

Tuotekoodi: 3265105

Kirjaudu sisään tai Luo tili nähdäksesi hinnat

Heti toimitettavissa

Unipak putkikitti 65 g tuubi

UNIPAK-putkikitti on harmaa, suuriviskoosinen tiivistemassa, joka koostuu saippuoituneista rasvahapoista, luonnollisista mineraaleista, korkealaatuisista parafiiniöljyistä ja vedestä. Kaikki aineosat ovat elintarvikehyväksyttyjä. UNIPAK-putkikittiä käytetään yhdessä hampun/pellavan kanssa käyttövesi-, kuumavesi- sekä matalapainehöyryputkien kierreliitosten tiivistykseen.

UNIPAK-putkikitti helpottaa asennustyötä, ja yhdessä hampun/pellavan kanssa tekee liitoksista tiiviitä. Joustavuutensa ansiosta – toisin kuin esim. kierreteipillä – liitokset pysyvät tiiviinä myös takaisin kierrettäessä ja ovat säädettävissä ja avattavissa.  Tuote on hyvin riittoisa käytössä ja miellyttävää käsitellä.

Käyttöohje:

Puhdista kierre. Hamppu/pellava kierretään kierteelle tasaisesti ja tiukasti kierteen suuntaisesti. Seuraavaksi koko pakattu kierre voidellaan sopivalla määrällä UNIPAK-putkikittiä, jonka jälkeen liitos kierretään heti kiinni. Liitos on heti käyttövalmis. Mahdollinen ylimääräinen putkikitti poistetaan kankaalla. Tee tarpeen mukaan koeasennuksia ennen varsinaista asennusta.

 

 

Katso myös muut UNIPAK A/S -valmistajan tuotteet

Tuotekoodi: 3265105

Valmistaja: UNIPAK A/S

Alkuperämaa: Tanska

Pakkauskoko: 0