PURISTUSKONE PRESSGUN PICCO 6 PLUS

Tuotekoodi: 795801

Tehdaskoodi: 795801

Kirjaudu sisään tai Luo tili nähdäksesi hinnat

Heti toimitettavissa

Viega puristuskone Pressgun Picco 6 plus

Ergonomisen ja kompaktin muotoilunsa ansiosta puristusliitokset ahtaissa paikoissa ovat vielä helpommin saavutettavissa ja puristettavissa. Sen on 0,7 kg edeltäjäänsä kevyempi ja se toimii kuin käsivartesi luonnollisena jatkeena, joten sitä on helppo käsitellä riippumatta siitä, työskenteletkö kapeassa käytävässä tai pienessä kellarissa. Puristuskoneessa on myös uusi parempi akkujärjestelmä. Uudet 12 V: n akut ovat suojattuna puristuskoneen kotelossa, ovat kevyempiä kuin koskaan ja toimivat koneen jalustana.

Pitkä huoltoväli tekee koneesta erittäin kustannustehokkaan. Huollon tarve on automatisoitu: koneissa oleva merkkivalo ilmoittaa huollon tarpeesta 40 000 puristuksen kohdalla. Koneisiin on myös saatavana puhelimeen ladattava sovellus ja bluetooth yhteys. 

Käyttöön soveltuu kaikki Viega-järjestelmän puristusleuat 12-35 mm, komposiitti 16-32 mm ja puristusrenkaat Picco-liitännällä. Huom! M-leuat eivät ole yhteensopivia Picco 6 Plus-koneen kanssa. 

Puristusleuka on Picco 6 Plus-koneessa käännettävissä 180°. Viega Tool Service- sovelluksen kautta voidaan hakea erilaisia tietoja, muuttaa käyttötilaa tai aktivoida käyttölukko.

  • Erittäin kevyt 1.6kg
  • Pitkä huoltoväli: 4v tai 40 000 puristusta. Huolto: SHT/ Huollon tilaus
  • Puristuskapasiteetti 12-35mm
  • Lue lisää Viegan sivuilta

 

Katso myös muut VON ARX AG -valmistajan tuotteet

Tuotekoodi: 795801

Valmistaja: VON ARX AG

Alkuperämaa: Sveitsi

Pakkauskoko: 0