Töihin LVI-Gatelle!

Haluatko sinä olla osana LVI-Gaten ainutlaatuista matkaa?

LVI-ala on mielenkiintoinen ja muuttuu koko ajan, tarjoten uusia haasteita ja mieleenpainuvia kohtaamisia.
Varastotyöntekijä, Jyväskylä

Olet sitten kokenut konkari, uranvaihtaja tai työurasi alkutaipaleella, tarjoamme sinulle varastotyöntekijän paikkaa monipuolisilla työtehtävillä. Etsimme vahvistusta tiimiimme ja haemme nyt kokoaikaista varastotyöntyöntekijää itsenäiseen työhön koko Suomea palvelevalle keskusvarastolle Jyväskylään.

LVI-Gate Oy on LVI-alan yrityksiä palveleva ja kehittyvä liitintekniikkaan erikoistunut yhtiö. Liiketoiminnan perustana toimii asiantunteva ja asiakasta kunnioittava myyntityö, vuosien kokemuksella rakennettu palvelukonsepti sekä testatusti markkinoiden laadukkaimpien tuotteiden valikoima. Toimintamme lähtökohtana on tehdä asiakkaidemme liiketoiminnasta tehokasta ja kannattavaa, sillä vain näin voimme myös itse menestyä.

Rack

Mitä odotamme sinulta?

Työssä menestyminen vaatii reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Onnistuaksesi työtehtävässä pystyt priorisoimaan ja järjestelemään päivän työtehtäväsi mahdollisimman tehokkaasti. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu pientavaran keräily, pakkaaminen ja lähettäminen. Työ sisältää myös lähetyksien vastaanottoa ja kuorman purkua. Luovana ja aktiivisena henkilönä pystyt myös kehittämään varastokonseptia eteenpäin. Tulet siis olemaan avainasemassa tukemassa onnistunutta varastotoimintaa.

Menestyäksesi työtehtävissä:

  • Olet päämäärätietoinen ja haluat saada asioita tehdyksi
  • Olet joukkuepelaaja ja positiivinen asenne säilyy myös kiireen keskellä
  • Olet tarkka ja huolellinenMitä tarjoamme sinulle?

Koska vain kuolleet kalat uivat myötävirtaan, erottaudumme tukkuliikkeen stereotypioita rikkovalla toimintamallilla. Tarjoamme eturivipaikan viedä perinteikästä toimialaa eteenpäin yhdessä mukavien kollegojen kanssa rennossa ilmapiirissä vakavaraisessa, yksityisomisteisessa yrityksessä. 10 henkilön tiimissä yhteishenki on yrityksen yksi parhaimmista asioista. Saat tueksi lähiesimiehen sekä kollegojen avun, joilla on jo useamman vuoden kokemus LVI-alasta. Sen lisäksi järjestämme koulutuksia pitkin vuotta, jotta pystymme tarjoamaan työntekijöillemme ja asiakkaillemme parhaan mahdollisen avun.

Arvostamme:

  • Positiivista asennetta työtä kohtaan — saat asioita tapahtumaan.
  • Logistiikan tuntemus ja kokemus varastotoiminnoista on plussaa.
  • Aikaisempi käyttökokemus trukin käytöstä katsotaan eduksiKyseessä on toistaiseksi voimassa oleva päivätyö, kokoaikainen työsuhde. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 8.30-16.30. Työpaikka sijaitsee Seppälän alueella, Jyväskylässä. Jos olet etsimämme henkilö ja pidät siitä mitä tarjoamme, niin laita meille CV ja hakemus palkkatoiveineen sähköpostilla miika.gummerus@lvi-gate.fi 25.1.2022 mennessä otsikolla VARASTOTYÖNTEKIJÄ. Erottuaksesi muista, kerro hakemuksessasi mikä varastotyöntekijän työtehtävissä sinua innostaa eniten.

Lisätietoja tehtävästä antaa Miika Gummerus arkisin klo 13-15, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy avoimesta paikasta lisää. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.
Soita tai laita viestiä!
Miika
Miika Gummerus

040 568 4423

miika.gummerus@lvi-gate.fi