Töihin LVI-Gatelle!

Haluatko sinä olla osana LVI-Gaten ainutlaatuista matkaa?

LVI-ala on mielenkiintoinen ja muuttuu koko ajan, tarjoten uusia haasteita ja mieleenpainuvia kohtaamisia.
Tekninen myyjä, Jyväskylä

LVI-Gate Oy on LVI-alan yrityksiä palveleva, liitintekniikkaan erikoistunut yhtiö ja tehtävämme on tehdä LVI-alan ammattilaisen työstä luotettavaa ja helppoa. Liiketoiminnan perustana toimii aidosti asiantunteva ja asiakasta kunnioittava myyntityö, vuosien kokemuksella rakennettu palvelukonsepti sekä testatusti markkinoiden laadukkaimpien tuotteiden valikoima.

Olemme nyt vahvistamassa liiketoimintaamme Keski-Suomen alueella ja haemme siksi Keski-Suomen alueelle tekijää, joka haluaa olla rakentamassa ja ylläpitämässä pitkäaikaisia asiakassuhteitamme nopeiden kertakauppojen sijaan.

Miika

Etsimämme B2B-myyjä tulee keskeiseksi osaksi yrityksemme toimintoja Jyväskylän päätoimipisteeseen. Osana kymmenen hengen joukkuettamme saat vastuullesi valmiin asiakaspohjan sekä vastaat osaltasi uusasiakashankinnasta. Työ sisältää liikkumista asiakkaiden luona, joten mahdollisuus oman auton käyttöön on sinulle eduksi.

Myynnin tekijänä olet kiinnostunut tuloksekkaasta myyntityöstä, haluat verkostoitua ja kehittää monikanavaista myyntiosaamista. Saat vastuullesi oman tulostavoitteen, joten tarjoamamme paikka sopii hyvin esimerkiksi myyntityön uralla etenemään haluavalle. Koulutustaustaasi ja työkokemustasi tärkeämpää on myynnillinen asenne ja pitkäjänteinen suhtatutuminen asiakkuuksien hoitoon.Mitä tarjoamme

Osaaminen ja asiakastyytyväisyys ovat pitkien asiakassuhteidemme perusta, joten tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä tuotteisiimme että toimintatapoihimme. Meille on tärkeää, että henkilöstömme pystyy palvelemaan asiakaskuntaa parhaalla mahdollisella tavalla. Tästä syystä myyntiammattilaistemme palkkaus on rakennettu tasolle, jossa myyjän ei tarvitse stressata elämiseen liittyvien menojen kattamisesta.

Dynaamisen työyhteisömme parhaita puolia on yhteishenki, jossa yksilön tarpeet ja ideat pääsevät esille. Vaikka työ on itsenäistä ja sisältää liikkumista asiakkaiden luona , tiimin tuki on aina läsnä. Työn kuvaan tuokin sopivaa vaihtelua myymälätyöskentelyn lisäksi tapahtuva myyntityö asiakkaiden luona Keski-Suomen alueella.

Mitä odotamme

  • Oma-aloitteisuutta ja taitoa itsensä johtamiseen.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja.
  • Halua kehittyä myyjänä


Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat olla rakentamassa uraasi myyntialan ammattilaisena osana kasvavaa toimintaamme, niin toimita hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 29.3.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen miika.gummerus@lvi-gate.fi Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla tiistaisin ja torstaisin klo 14-16, ota rohkeasti yhteyttä. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.
Miika
Miika Gummerus

040 568 4423

miika.gummerus@lvi-gate.fi