ALAN INNOVATIIVISIN TYÖMAARATKAISU HELPOTTAMAAN JA NOPEUTTAMAAN LÄPIVIENTIÄ  • Työmaan läpivientiaika tutkitusti lyhenee

  • Tuotteet siellä missä niitä tarvitaan

  • Osat eivät pääse loppumaan kesken

  • Aktiivinen palvelu koko työmaan läpiviennin ajan

  • Maksat vain asennetuista osista

 

RACK on kompakti tuotteiden työmaatoimitus. LVI-Gaten tuorein hedelmä - joka on suunniteltu vastaamaan tavaranhallinnan haasteita työmailla, jo työmaan ensimmäisestä päivästä lähtien.

Ajankäyttöön verrattava hyöty nousee erinomaisesti esiin RACKin käytössä. RACK on rakennettu niin, että saat sen postitoimituksena suoraan työmaalle. Työpäivien alkaessa ja loppuessa tuotteita ei tarvitse keräillä, sillä kaikki löytyvät RACKista.

Myös liikkuminen työmaakohteessa RACKin kanssa on sujuvaa, sillä tavarat ovat aina siellä missä niitä tarvitaan. Tuotteet löytyvät omista tuotekoodeilla varustetuista ulosvedettävistä laatikoista säilyen puhtaina ja helposti näkyvillä asentajille. Asentajien ajankäyttöä tehostaa myös se, että RACK on lukittava yksikkö.

Aktiiviset palvelumyyjämme pitää huolen tavaroiden järjestyksestä ja saatavuudesta. Palvelumyyjämme käyvät työmaalla sovitusti ja hoitavat tulevat tarpeet kuntoon asentajan kanssa työnjohdon kuormaa helpottaen.

Moninkertainen etu RACKin käytössä syntyy linja-saneerauskohteissa, missä läpivientiaika tutkitusti lyhenee. Palvelusta syntyvän asennushelppouden ja toimivuuden puolesta puhujana toimivat tyytyväiset asiakkaat. Kuten sanoimme, toimintamme ei perustu kilpailuun, vaan kumppanuuteen.


OTA YHTEYTTÄ, annamme mielellämme lisätietoja.

Gate-Rack

"Alkuun olimme hieman skeptisiä siitä, soveltuuko RACK meidän käyttöön. Päätimme kuitenkin kokeilla sitä seuraavassa linjasaneerauskohteessa ja heti työmaan pyörähdettyä käyntiin huomasimme RACKin tuomat edut. Olemme toteuttaneet 2 linjasaneerauskohdetta RACKilla ja kolmas on juuri alkamassa. "

Jere Niemelä, toimitusjohtaja, Putkityö Niemelä Oy

 
 
 
MERIKARVIAN LVI-TUOTE MERISER RUB VIEGA