Nippelit ja nippelimeren hallinta samassa paketissa
- apuna GateSystem-projektipalvelu

Toteutamme projektit tarjoamalla ainutlaatuisen yhdistelmän tukku- ja tavarantoimituspalveluja yhdistettynä tavaroiden työmaan hallintaan. Projektipalvelumme soveltuu työmaille missä putkia liitetään toisiin puristamalla tai juottamalla, materiaalista riippumatta. Huolehdimme, että työmaalla on tarvittavat liittimet, putket, kannakkeet, venttiilit, sulut ja muut asennustarvikkeet käyttövalmiina. Tätä palvelukokonaisuutta et saa mistään muualta.

Sitoumus

Miten GateSystem-projektipalvelumme toimii?

Suunnittelu
1

VALMISTELU

Käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi projektin aikataulun, vaiheet ja tarpeet josta runko työmaatoimitukselle muodostuu.

Suunnittelu
2

TOIMITUS

Tuotteet pakataan käyttövalmiiksi varastollamme Rackiin toimitusta varten.

Suunnittelu
3

KOULUTUS

Palvelumyyjämme pitää Rackin käyttökoulutuksen, varmistaa oikeaoppisen asennustekniikan ja opastaa mahdollisten lainakoneiden ja -leukojen käytön.

Suunnittelu
4

TYÖMAAN SUJUVUUS

Työpäivä on helppo aloittaa ja lopettaa kun kaikki asennustarvikkeet ovat käyttövalmiina täysalumiinisessa, liikuteltavissa ja lukittavissa olevassa Rackissa.

Suunnittelu
5

TYÖMAAN LÄPIVIENTI

Selkeästi merkittyjen vetolaatikoiden takaa löytyy 300 tuotepaikkaa, joten lisätilaustarpeet ovat ennakoitavissa riittävän ajoissa ja ne toimitetaan näppärästi työmaalle jo seuraavana arkipäivänä.

Suunnittelu
6

TYÖMAAN LOPETUS

Kun työmaa on päättynyt, noudamme Rackin pois työmaalta sovitusti.

Voisiko tämä olla sinulle sopiva palvelu?

Ole yhteydessä niin laitetaan homma tulille!

MERIKARVIAN LVI-TUOTE MERISER RUB VIEGA