KUSTANNUSTEHOKAS RATKAISU TAVARANHALLINTAAN

  • Varastoon sidottu pääoma pienenee

  • Tuotteet aina helposti saatavilla

  • Tuotteet pysyvät järjestyksessä, ehjinä ja varasto siistinä

  • Hävikki pienenee

  • Palautuslaatikot eivät pyöri lattioilla

 

MODUL on asiakkaan tarpeista koostuva hyllytyskokonaisuus, jonka fyysinen sijainti rakennetaan asiakkaan omiin tiloihin. Samaan järjestelmään kuuluvat tuotteet löytyvät aina yhdestä moduulista. Vakiomoduuleja löytyy 16, ja muunneltavissa moduuleissa on rajattomat mahdollisuudet.

Tavaroiden kiertäessä MODULin kautta asiakkaalla on aina saatavilla haluttu määrä tuotteita. Tämä ehkäisee sen, ettei jokaiseen kohteeseen tarvitse hankkia tuotteita erikseen ja vieläpä täysiä pakkauksia, kun vanhojakin olisi ollut käytössä. Palautuslaatikoita ei pääse kertymään lattioille edellisiltä työmailta, joten tulosta saadaan aikaiseksi myös hävikin minimoinnissa.

Asiakkaan ja palvelumyyjän kanssa sovittu tilaus on asiakasystävällinen, tuotteet kasataan sovittuna päivänä asiakkaan tiloihin ja ne ovat heti käyttöönottovalmiina.

Vahvaa palvelukulttuuria arvostaen palvelumyyjämme hoitaa aktiivisen moduulien käyttöasteseurannan ja tuotteiden hankinnan. Palvelutoimituksen pituus perustuu aina asiakkaan 100% tyytyväisyyteen.


OTA YHTEYTTÄ, annamme mielellämme lisätietoja.

  

"Hyllytyspalvelu säästää asentajien aikaa huomattavasti, nyt kun kaikki perustuotteet kannakkeista hanskoihin löytyvät hyllyistä omilta paikoiltaan. "

Jari Kallijärvi, toimitusjohtaja, Lahden Putkihuolto Oy

Gate-Modul

MERIKARVIAN LVI-TUOTE MERISER RUB VIEGA