Töihin LVI-Gatelle!

Tule töihin!

Haemme nyt: Varastotyöntekijä, kesätyö

LVI-Gate Oy on suomalaisomisteinen, jo yli 30-vuotias LVI-alan yrityksiä palveleva ja kehittyvä liitintekniikkaan erikoistunut yhtiö. Liiketoiminnan perustana toimii asiantunteva ja asiakasta kunnioittava myyntityö, vuosien kokemuksella rakennettu palvelukonsepti sekä testatusti markkinoiden laadukkaimpien tuotteiden valikoima. Toimintamme lähtökohtana on tehdä asiakkaidemme liiketoiminnasta tehokasta ja kannattavaa, sillä vain näin voimme myös itse menestyä.

Työnkuva

Tulet toimimaan keskusvarastollamme Jyväskylän Seppälässä ja pääset osaksi meidän reipasta logistiikkatiimiämme. Työtehtäviin kuuluu pientuotteiden ja asennustarvikkeiden keräilyä, pakkaamista ja lähettämistä. Työ sisältää myös lähetyksien vastaanottoa, kuorman purkua ja hyllytystä, sekä muita mahdollisia logistiikan tehtäviä.

  • Varastokeräily pakkauslistojen mukaisesti
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja.
  • Tavaroiden pakkaaminen
  • Tavaroiden hyllytys

Saat mukavat työkaverit ja tuen ammatilliseen kasvuun. Pääset oppimaan ja kerryttämään työkokemusta varastointityöstä ja logistiikasta, sekä kurkistamaan verhon taakse, miten koko Suomea palveleva paikallinen tukkuliike toimii.

Rack

Mitä odotamme sinulta?

Työssä menestyminen vaatii reipasta asennetta ja avoimuutta. Saat kattavan perehdytyksen menestyäksesi työssä ja tuemme sinua monipuolisesti työtehtävien suoritukseen liittyvissä asioissa. Arvostamme uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Menestyäksesi työtehtävissä:

  • Olet reipas ja oma-aloitteisuus vie sinua eteenpäin
  • Tarkkuus on yksi tärkeimmistä ominaisuuksistasi
  • Positiivisella asenteella ratkaiset haastavimmatkin työtehtävät


Mahdollinen aiempi työkokemus varastoinnista katsotaan eduksi, muttei ole pääasia, vaan enemmän arvostamme reipasta asennetta oppimiseen ja työntekoon. Käyttökokemus trukin käytöstä on plussaa.Työn kesto: 6.6-29.7.22 tai sovittaessa.

Työaika: arkisin 08.00-16.00Lisätietoja tehtävästä antaa Miika Gummerus arkisin klo 14-16, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla tai soittaen.
Miika
Miika Gummerus

040 568 4423

miika.gummerus@lvi-gate.fi

Tartu tilaisuuteen ja hae!