Se tunne kun kaikki menee

Putkeen

GateMedia tuntee LVI-alan haasteet. Tarjoamme täsmäapua markkinointiin

  • Järkevään hintaan.
  • Ilman mainostoimistojargonia.
  • 30 vuoden kokemuksella.
  • Ammatilaiselta ammattilaiselle.

gatemediamies

Haluatko viedä yrityksesi Esson baarikeskustelusta nykypäivään?
Kyllä kiitos.

Aika loppuu kesken, some kaipaa päivitystä ja nettisivutkin on tekemättä? Ei hätää, olemme nokkamiehesi näkyvyysasioissa!

Digi

Kuluttajat hakevat tietoa verkosta. Graafisella ilmeellä ja päivitetyllä sisällöllä saat luotua vaivattomasti itsellesi lisää asiakkaita, jotka haluavat ostaa yritykseltäsi LVI-alan palveluita. Videot ovat erinomainen piristysruiske hankkimaan uusia asiakkaita, kun suosittelijana toimii vaikkapa yrityksesi asiakas. Homma starttaa palaverista, kuvaamme ja tuotamme sisällön ja tarvittaessa autamme maksetun markkinoinnin starttaamisessa.

Videot

Video on erinomainen viestintätyyli esitellä lyhyesti ja ytimekkäästi yrityksenne tarinaa ja erikoisosaamistanne.

SOME

Pistä persoona peliin ja erottaudu muista. Hyödynnä laadukkaita kuvia henkilöstöstä, asennuksista tai vaikkapa asiakkaista.

Kotisivut

Pitäjissä riittäisi saneerattavaa ja työ tekijäänsä kaipaa? Kotisivujen avulla yrityksesi löydetään! Pääset vakuuttamaan uudet asiakkaasi asiantuntevalla otteella ja vakuuttavalla ilmeellä.

Sisältö

Napakat tekstisisällöt yrityksen palveluista ja referenssikohteista, sekä tarvittaessa uudet kuvat henkilöistä, asennuksista ja vaikka autoista hoituvat meidän kautta.

Kaipaako yrityksesi piristysruisketta?
Kyllä kiitos.

GateMedia tuottaa halutessasi valmiit materiaalit käyttöösi. Suunnittelemme yhdessä ja toteutamme tyylillä. Alla on muutamia esimerkkejä siitä mitä toteutamme.

  • Yritysilmeet

  • Teippaukset

  • Esitteet

Printti

Kuluttaja saa yhdellä silmäyksellä mielikuvan siitä, millainen Oy LVI Ab on kyseessä. Printtimateriaali vahvistaa yrityksesi imagoa ja saa yrityksesi näkymään vahvempana kuin aikaisemmin. Homma starttaa yhteisellä palaverilla, katsotaan missä kaipaat täsmäapua ja millä tulokulmalla. Sen jälkeen GateMedian rattaat lähtevät pyörimään ja saat valmiit ratkaisut käyttöösi.

Yritysilmeet

Löytyykö yritykseltäsi jo oma leima? Laadukkaalla logolla ja tyylikkäillä käyntikorteilla luot luotettavan kuvan yrityksestäsi ensisilmäyksellä.

Teippaukset

Nyt pelti piiloon ja kärry uuteen loistoon! Hyödynnä autosi liikkuva mainospaikka laadukkailla teippauksilla.

Mainokset

Haluaisit toteuttaa lehtimainoksen tai suoramarkkinointikirjeen kuluttajille, mutta et tiedä mistä alottaisit? Tadaa, tässä sinulle vastaus!

Markkinointimateriaalit

Taloyhtiö pyytää lähettämään yrityksestäsi infopaketin ja ilme on kuin tonnin setelissä? Ei huolta, teemme painovalmiit materiaalit käytettäväksi.

Laadukasta sisältöä someen?
Kyllä kiitos.

Video on loistava tapa erottua sosiaalisen median taistelukentällä. Asiakkaat ja algoritmit tykkää!


LVI-Neron yritysesittelyvideo

Kiinnostuitko?

Haluatko toteuttaa visuaalisen projektin, mutta siitä ei ollut sivulla mainintaa? Pistä kyselyä sisään, sillä olemme sen verran innoissamme, että todennäköisesti toteutamme sen. Haluamme että LVI-alan tarinasi kuuluu, näkyy ja tuntuu.

Krista

Krista Kokkonen

Projektivastaava, copywriter

Sampo

Sampo Rossi

AD, graafinen suunnittelija

Ota yhteyttä!