Töihin LVI-Gatelle!

Haluatko sinä olla osana LVI-Gaten ainutlaatuista matkaa?

LVI-ala on mielenkiintoinen ja muuttuu koko ajan, tarjoten uusia haasteita ja mieleenpainuvia kohtaamisia.
Avoimet työpaikat: Aluemyyjä

LVI-Gate on nuorekas, eteenpäin menevä ja kasvua hakeva yritys, joka yhdistää aktiivisen palvelun, yhteistyön ja kestävät tuotteet samaan pakettiin. Myyntipainotteinen organisaatiomme toimii suoralla selkärangalla niin asiakkaissa kuin kotikentälläkin. Peräänkuulutamme periksiantamatonta asennetta, sillä tässä työssä satasen sileitä tärkeämpää on maratonmatka. Meille tärkeintä on tehdä töitä hyvällä asenteella.

Pidämme tärkeänä löytää tiimiimme sopivia aluemyyjiä. Ammattilaisena haluamme myös työntekijöiden motivoituvan tarjoamastamme työstä ja sopivan persoonana porukkaamme. Aluemyyjän työ ei sido sinua mihinkään tiettyyn osoitteeseen, vaan pääset käytännössä piirtämään harpilla kartalle myyntialueesi, jota lähdet aktiivisesti kehittämään.

Miika
Oman tekemisen analysointi ja itsensä kehittäminen on sekä haastavaa, että mielettömän palkitsevaa. Kollegojen kanssa on ihana jakaa niin onnistumiset kuin epäonnistumisetkin. Täällä sinut kuullaan ja sinua kuunnellaan, mikä on todella tärkeä ominaisuus työyhteisössä.
Seray
Seray Aluemyyjä, Pirkanmaa
Parasta myyjän työssä on taiteilijan vapaus, eli itsenäisessä työssä vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. Kuitenkin, tärkeimpänä voimavarana koen työyhteisön, joka antaa hyvän ammatillisen selkänojan päivittäiseen tekemiseen. Tämä on paras työpaikka, missä olen ollut.
Eero
EeroAluemyyjä, Länsi-Suomi

Myyjän työssä mikään päivä ei ole samanlainen. Pääset kehittämään omaa aluettasi yksin ja yhdessä, eli saat kollegojen ja lähiesimiehen tuen ja lisäksi markkinointikoneiston käyttöösi. Kuukausittaiset koulutukset antavat uusia eväitä reppuun, joten pääset kehittymään itse niin LVI-alan kuin myynnin saralla.


Kuulostaako tämä aivan sinun näköiseltäsi työpaikalta? Jos vastasit kyllä, niin haluamme kuulla sinusta!
Soita tai laita viestiä!
Tapani
Tapani Gummerus
Toimitusjohtaja

0400 246 527

tapani.gummerus@lvi-gate.fi